Ο Πολιτιστικός Φορέας - Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων
'' Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε στην ιερά πανήγυρι του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σπάτα.
Ο Πολιτιστικός μας Φορέας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πρόσκληση τους Πατέρα Παναγιώτη Ευσταθίου και τον Πατέρα Νικόλαο Δελακοβία όπως επίσης και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Σπάτων - Αρτέμιδος ο ''ΞΕΝΟΦΩΝ'' και τον Πρόεδρο του Δονάτο Γκέλια για την παραχώρηση των παραδοσιακών φορεσιών.
Συμμετείχαν:
-Ελένη Σακελλάρη
-Ματίνα Σούλτου
-Κατερίνα Χούλη
-Αθηνά Καφίρη
-Χρυσάνθη Ρούσσου
-Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

Η Πρόεδρος Ελένη Σακελλάρη

Η Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου.

Ο Πολιτιστικός Φορέας - Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-πατώ'' συμμετείχε στην περιφορά της Ιεράς Πανήγυρις της Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος
την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
Πολλές ευχαριστίες για την πρόσκληση στον Πατέρα Νικόλαο Παππά του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας,
όπως επίσης και στον Πολιτιστικό Οργανισμό Σπάτων - Αρτέμιδος ο ''ΞΕΝΟΦΩΝ'' και τον Πρόεδρο του Δονάτο Γκέλια για την παραχώρηση των παραδοσιακών φορεσιών.
Συμμετείχαν:
-Ελένη Σακελλάρη
-Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου
-Βαγγέλης Σταυριανάκος
-Χρήστος Μπαμπανιώτης
-Ρήγας Ηλιάδης
-Φωτεινή Βλασσερού
-Χρυσάνθη Ρούσσου
-Στέλλα Βαξαλή
-Κατερίνα Χούλη
-Θεοδώρα Ανδριώτη
-Δήμητρα Με'ι'μάρη
-Ειρήνη Μελισσάκη
-Γεωργία Φωτακάκη
-Ιωάννα Βασιλείου
-Ρούλα Ακρίβου
Πρόεδρος : Ελένη Σακελλάρη
Χοροδιδάσκαλος : Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

Ο Πολιτιστικός Φορέας - Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων '' Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό για τον εορτασμό της Αγίας Κυριακής.
Ο Πολιτιστικός μας Φορέας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πρόσκληση τον Πατέρα Παναγιώτη Ευσταθίου όπως επίσης και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Σπάτων - Αρτέμιδος ο ''ΞΕΝΟΦΩΝ'' και τον Πρόεδρο του Δονάτο Γκέλια για την παραχώρηση των παραδοσιακών φορεσιών.

Η Πρόεδρος Ελένη Σακελλάρη

Η Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου.

Ο Πολιτιστικός Φορέας Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ' την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του επίσης παρουσιάστηκαν η παιδική χορευτική ομάδα και η παραδοσιακή ομάδα τραγουδιού που δημιουργήθηκαν φέτος στον Φορέα..Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους:
τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος Κ. Μάρκου Δημήτριο,
τον Αντιδήμαρχο Κ.Γιάννη Παραχεράκη,, τον Πρόεδρο του ΟΠΠ&Π " Ο ΞΕΝΟΦΩΝ" Κ. Γκέλια Δονάτο,τον Κ.Ανδρέα Βλάχο Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ,τον Κ.Γεώργιο Πάσχο Δημοτικό Σύμβουλο,Κ.Δημήτριο Μποτζιολή Δημοτικό Σύμβουλο,τον Κ.Μπαϊρακτάρη Γεώργιο Τοπικό
Σύμβουλο,τον Κ. Τουτσίδη Παναγιώτη όπως επίσης και τους Ιερείς μας Πατέρα Νικόλαο Παππά & Πατέρα Νικόλαο Δελακοβία & τους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων.Τον Κ.Γιάννη Λιαμπότη Πρόεδρο της Ένωσης Πελοποννησίων,την Κ.Γεωργία Μπανάκα Φουσέκη Πρόεδρο του Συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης,τον Κ.Γεώργιο Τσαλίκη Πρόεδρο του Συλλόγου Δημιουργία,τον Κ.Δημήτρη Παπαδάκη από τον Σύλλογο Κρητών,την Κ. Μάρτσια Μπάσιου ταμία του συλλόγου Θρακιωτών Παιανίας ,τις Κ.Ερμιόνη Ζώη , Δήμητρα Με'ι'ιμάρη , Μάρτσια Μπάσιου , Χαρίτα Σταθοπούλου , Ιωάννα Γεωργίου για τις Βασιλόπιτες μας,την Κ.Κωνσταντίνα Πατητάκη και Ευστάθιο Λομπαρδή για την ευγενική προσφορά τους για τα δώρα της Βασιλόπιτας,τις Κ. Ειρήνη Μελισσάκη-Γεωργία Κουτσούνη-Ιωάννα Παρασκευά-Πανωραία Παρασκευά-Σοφία Σούλτου και Δέσποινα Τομαδάκη και τους Κ.Βασίλειο Τομαδάκη και Ρήγα Ηλιάδη για την διακόσμηση του χώρου και όλα τα μέλη του συλλόγου για τα υπέροχα εδέσματα του μπουφέ μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Η ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ:
ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΡΥΣΑΦΟΓΕΩΡΓΟΥ

Ο Πολιτιστικός Φορέας- Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' μετά από πρόσκληση του ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην εκδήλωση ''Μεγάλη γιορτή του Ομίλου'' τη Δευτέρα 3 Φλεβάρη 19.00 στο Δημαρχείο Νίκαιας . Πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο του Ομίλου Κύριο Μαρωνίτη και τη Κυρία Θωμαή Δροσάτου Σύμβουλος Πολιτισμού για τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Συμμετείχαν: -ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΕΤΤΑΡΟΣ -ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΗ -ΡΗΓΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ -ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ -ΑΘΗΝΑ ΚΑΦΙΡΗ -ΡΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΟΥ -ΕΛΕΝΗ ΠΑΙΖΗ -ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΗ -ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΡΜΠΑΣ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ -ΕΛΕΝΗ ΧΟΥΛΗ -ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΤΙΤΤΑΚΗ -ΜΑΙΡΗ ΒΡΕΤΤΑΡΟΥ -ΖΩΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ -ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ -ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΙΔΗ -ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ -ΧΑΡΙΤΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ -ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ -ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΙΤΣΟΥ -ΜΑΡΤΣΙΑ ΜΠΑΣΙΟΥ -ΕΥΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ -ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ -ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΡΥΣΑΦΟΓΕΩΡΓΟΥ Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τους συνοδούς μας και τη Χαρίτα Σταθοπούλου για την Βασιλόπιτα και τις οδικές τουριστικές μεταφορές ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ:
ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΡΥΣΑΦΟΓΕΩΡΓΟΥ

19-1-20

Ο Πολιτιστικός Φορέας-Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' μετά από πρόσκληση του ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην εκδήλωση {{Καλωσόρισμα του 2020 στη Χαλκίδα}} με χορούς από την Ήπειρο τη Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο ΔΑΚ Χαλκίδας Μελίνα Μερκούρη.Πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο του ομίλου Κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη και στην Κυρία Θωμαή Δροσάτου,στους φίλους και μέλη της ομάδας που ήρθαν μαζί μας και τον οδηγό του Πούλμαν Βαγγέλη Πολύζο. Συμμετείχαν από την ομάδα μας 34 χορευτές : Χρήστος Μπαμπανιώτης-Μανώλης Σαρρής-Θωμάς Κερώσης-Γιώργος Μπουζαλάς-Λεωνίδας Καραμπαρμπάς-Γιώργος Βρεττάρος-Ρήγας Ηλιάδης-Βαγγέλης Σταυριανάκος - Ελένη Χούλη-Ελένη Παίζη- Σωτηρία Ακριβού-Δήμητρα Γεωργούλα-Ιωάννα Βασιλείου-Γεωργία Κουτσούνη-Φωτεινή Βλασσερού-Γεωργία Φωτακάκη-Μαρία Αργυράκη-Σοφία Πολίδη-Ζωή Αποστολοπούλου-Μάρτσια Μπάσιου-Γεωργία Κουλούρη-Έρρικα Γκέβρου-Φωτεινή Γεωργακοπούλου-Εύη Καραβασίλη-Ερμιόνη Ζώη-Πανωραία Παρασκευά-Χαρίτα Σταθοπούλου-Ειρήνη Μελισσάκη-Ρένα Δέτση-Στέλλα Βαξαλή-Θεοδώρα Ανδριώτη-Μαίρη Βρεττάρου-Χρυσάνθη Ρούσσου-Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου.

Πρόεδρος Πολιτιστικού Φορέα :

Ελένη Σακελλάρη

Χοροδιδάσκαλος :

Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

24-12-19

Στο Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος κύριο Δημήτρη Μάρκου και στους Αντιδημάρχους κύριο Χρήστο Σερέτη και Κύριο Γιάννη Παραχεράκη, ευχήθηκε χρόνια πολλά &

καλά Χριστούγεννα με κάλαντα από τη Δυτική Θράκη και την Ικαρία ο Πολιτιστικός Φορέας-Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος Σπάτων

''Ωθώ-Πατώ'' .

20-12-19


Ο Πολιτιστικός Φορέας-Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε στην αίθουσα του Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη του Φορέα.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πατέρα Νικόλαο για την παρουσία του, την Κυρία Ειρήνη Μελισσάκη και Πανωραία Παρασκευά για τη διακόσμηση του χώρου,την Κ.Ελλιέτα Τσαντούλη-Γιάννη Μιχόπουλο-Βασίλη Τομαδάκη και όποιον άλλον τράβηξε τις φωτογραφίες και βίντεο.Όλες τις κυρίες που κάνανε το τραπέζι μας ξεχωριστό με τα υπέροχα εδέσματα τους.
Η Πρόεδρος κυρία Ελένη Σακελλάρη & η Χοροδιδάσκαλος Κυρία Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου του Πολιτιστικού Φορέα - Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' σας εύχονται καλές γιορτές ,καλά Χριστούγεννα με υγεία-ευτυχία και ευημερία και ευλογημένο το νέος έτος 2020.!

10-11-19

Κυριακή 10-11-19 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδρομή του Πολιτιστικού Φορέα-Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' στα Καλάβρυτα.Επισκεφτήκαμε το Μέγα Σπήλαιο-την Αγία Λαύρα-τον τόπο Θυσίας & το μουσείο επίσης διασκεδάσαμε και φάγαμε σε μια πολύ ωραία γραφική ταβέρνα με πολύ φιλόξενους ανθρώπους την ''Αυλή''. Η πρόεδρος κυρία Ελένη Σακελλάρη & η Χοροδιδάσκαλος κυρία Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη και φίλους του φορέα μας που συμμετείχαν στην εκδρομή μας ,τις οδικές τουριστικές μεταφορές Πολύζος Ευάγγελος,τον Κύριο Γρηγόρη για την εξαιρετική του εξυπηρέτηση στη ταβέρνα,τον φωτογράφο μας τον Κύριο Ιωάννη Μιχόπουλο και την κυρία Ιωάννα Γάβρα για τα εδέσματα της.

7-11-19

Η Πρόεδρος Κυρία Ελένη Σακελλάρη και η Χοροδιδάσκαλος Κυρία Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου του Πολιτιστικού Φορέα-Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' θέλει να ευχαριστήσει τον Πατέρα Νικόλαο για την τέλεση του αγιασμού & τα μέλη της ομάδας μας που παρευρέθηκαν σε αυτόν.

28-10-19

Η Πρόεδρος Κυρία Ελένη Σακελλάρη και η Χοροδιδάσκαλος Κυρία Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου του Πολιτιστικού Φορέα-Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη της ομάδας μας που συμμετείχαν στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τιμώντας τους πεσόντες της εθνικής επετείου. Συμμετείχαν: -Βαγγέλης Σταυριανάκος (σημαιοφόρος) -Ελένη Σακελλάρη -Δήμητρα Με'ι'μάρη -Γεωργία Κουλούρη -Φωτεινή Βλασσερού -Μάρκος Βινιεράτος -Άρτεμις Βινιεράττου -Αγγελική Δουβλαντώνη -Γεωργία Μάρκου -Εριφίλη Ηλιάδη -Ηλιάνα Ηλιάδη -Δέσποινα Τομαδάκη -Πανωραία Παρασκευά -Χρυσάνθη Ρούσσου -Ιωάννα Γεωργίου -Αθηνά Καφίρη -Ακριβή Λακριντή -Ευτυχία -Νόπη Κοσμίδου -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

5-10-19

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 συμμετείχαμε για πρώτη φορά σε εκδήλωση πια ως Πολιτιστικός φορέας- Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων «Ωθώ - Πατώ», στην Πλατεία Κοτζιά(Δημαρχείο) στην μεγάλη Παγκρήτια Έκθεση. σε συνεργασία την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση τον Κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Του ομίλου για την UNESCO. ΠΕΙΡΑΙΏΣ & ΝΉΣΩΝ , την Κυρία Νίκη Ντουλά διοργανώτρια της έκθεσης & την Κυρία Θωμαή Δροσάτου σύμβουλος πολιτισμού Με εκτίμηση.... Πρόεδρος: Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος: Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου. Συμμετείχαν : Σωτηρία Ακριβού Θεοδώρα Α. Χρυσαφογεώργου Γεωργία Κουλούρη Δήμητρα Με'Ι'μάρη Ελένη Σακελλάρη Αθηνά Καφίρη Γεωργία Κουτσούνη Γλυκερία Γκέβρου Χρυσάνθη Ρούσσου Ζωή Αποστολοπούλου Πανωραία Παρασκευά Φωτογραφίες Βίντεο Φωτεινή Βλασσερού / Βαγγέλης Σταυριανάκος/Ηλίας Δέσποινα Τομαδάκη

31-8-19

H Εκπρόσωπος της Χορευτικής Ομάδας Αρτέμιδος Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' Ελένη Σακελλάρη & η χοροδιδάσκαλος της Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου θέλουν να ευχαριστήσουν για την πρόσκληση στο 3ο φεστιβάλ χορού των 5 Ηπείρων που έλαβε χώρα το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Άλσος Βεΐκου τον Κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Του ομίλου για την UNESCO. ΠΕΙΡΑΙΏΣ & ΝΉΣΩΝ , την Κυρία Θωμαή Δροσάτου σύμβουλος πολιτισμού,την κυρία Αγγελική Πιτσόλη Διευθυντρια Ισότητας των Φύλων στην εταιρεία UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands,την κυρία Φωτεινή Γκαντάλα Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και τους συνοδούς μας που ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν. Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Έρρικα Γκέβρου-Φωτεινή Γεωργακοπούλου -Φωτεινή Βλασσερού -Ελένη Σακελλάρη -Δήμητρα Μειμάρη -Δώρα Ανδριώτη -Ζωή Αποστολοπούλου -Μίνα Μυλωνά -Θεοδώρα Κίτσιου -Μάρτσια Μπάσιου -Αθηνά Καφίρη -Μαρία Αργυράκη-Χρυσάνθη Ρούσσου - Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ : Γιάννης Μιχόπουλος-Δημήτρης Δανάμπασης

23-8-19

H Εκπρόσωπος της Χορευτικής Ομάδας Αρτέμιδος Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' Ελένη Σακελλάρη & η χοροδιδάσκαλος της Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου θέλουν να ευχαριστήσουν για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους τον Σύλλογο Γυναικών Κάτω Τιθορέας στην εκδήλωση που λάβαμε μέρος την Παρασκευή 23 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της κάτω Τιθορέας επίσης θερμές ευχαριστίες στον Κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Του ομίλου για την UNESCO. ΠΕΙΡΑΙΏΣ & ΝΉΣΩΝ , την Κυρία Θωμαή Δροσάτου σύμβουλος πολιτισμού ,την Κυρία Μόρφω Μανιώτη χορορδιδάσκαλο συλλόγου γυναικών Κάτω Τιθορέας την κυρία Θεοδώρα Τσουραμάνη πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Κάτω Τιθορέας και τους συνοδούς μας που ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν. Στην εκδήλωση συμμετείχαν: -Φωτεινή Βλασσερού -Ελένη Σακελλάρη -Δήμητρα Μειμάρη -Δώρα Ανδριώτη -Ζωή Αποστολοπούλου -Χρύσα Μπρέντα -Άννα Θεοδωρόζογλου -Μάρτσια Μπάσιου -Ελένη Παιζη -Ρούλα Ακριβού -Χρυσάνθη Ρούσσου -Κωνσταντίνα Πατιτάκη -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Φωτογράφοι: Ρήγας Ηλιάδης-Σπύρος Λομβάρδος - Βαγγέλης Σταυριανάκ

17-7-19

Η Εκπρόσωπος της Χορευτικής Ομάδας Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' Ελένη Σακελλάρη και η Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Α. Χρυσαφογεώργου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους Ιερείς Πατέρα Νικόλαο Παππά και Πατέρα Νικόλαο Δελακοβία του Ι.Ν Αγίας Μαρίνης Αρτέμιδας για την πρόσκληση τους να συμμετέχουμε στο 2o Χορευτικό Αντάμωμα παραδοσιακών συγκροτημάτων Ι.Ν Αγίας Μαρίνης Αρτέμιδας ,όπως επίσης όλο το προσωπικό του ναού για την βοήθεια του,όλα τα μέλη της ομάδας μας που συμμετείχαν αλλά και όσους δε μπόρεσαν που ήρθαν όμως να βοηθήσουν την ομάδα με τη θετική τους ενέργεια,τις κυρίες Γεώργα Βαρβάρα και Χρυσούλα για την ενοικίαση των αρβανίτικων παραδοσιακών ενδυμασιών και για την άψογη συνεργασία που είχαμε,το βεστιάριο Φραγκιαδάκης για την ενοικίαση των φορεσιών της Αν.Ρωμυλίας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Αρτέμιδος ''Ο Ξενοφών'' για την παραχώρηση των παρ.φορεσιών από τη Μ.Ασία,τον ηχολήπτη κύριο Στάμου,τους φωτογράφους και όσους τράβηξαν βίντεο κυρίους Θωμά Σκαρνάβη-Μιχόπουλο Γιάννη-Ηλία Ηλιόπουλο-Βασίλη Πέρρο -Παναγιώτη Καλαμπόκη-Γιώργο Τσούγκο και φυσικά όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση όπως και όσους παρακολούθησαν το αντάμωμα.Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τους συλλόγους που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση.Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε με τρία τμήματα στην εκδήλωση τα οποία παρουσίασαν χορούς από ( Μ.Ασία - Αρβανιτία - Αν. Ρωμυλία) τα μέλη που συμμετείχαν είναι τα εξής: Τμήμα (Αρβανίτικα) -Ελένη Πα'ί'ζη -Μάρτσια Μπάσιου -Ελένη Σακελλάρη -Αθηνά Καφίρη -Χρύσα Μπρέντα -Δήμητρα Με'ι'μάρη -Ρούλα Ακριβού -Εύη Καραβασίλη -Ερμιόνη Ζώη -Θεοδοσία Σερέτη -Στέλλα Σκαρνάβη -Γεωργία Κουλούρη -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Τμήμα (Μ.Ασία) -Χαρίτα Σταθοπούλου -Βαγγέλης Σταυριανάκος -Ρένα Δέτση -Χρήστος Κυρίτσης -Θεοδώρα Ανδριώτη -Ζωή Αποστολοπούλου -Ασημίνα Μυλωνά -Ελένη Γκότση -Αναστασία Φουρνάρη -Θωμάς Κερώσης Τμήμα (Αν.Ρωμυλία) -Χρυσάνθη Ρούσσου -Βέρα Τσίχλη -Γεωργία Κουτσούνη -Ειρήνη Μελισσάκη -Άννα Μίχα -Φανή Βλασσερού -Ρούλα Ακριβού -Φωτεινή Γεωργακοπούλου -Κατερίνα Αναγνωστοπούλου φωτογραφίες Κυριάκος Μπούρας/Ηλίας Ηλιόπουλος..!! Θωμάς Σκαρνάβης

14-6-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε στη 2η Γιορτή Παράδοσης του Ομίλου UNESCO στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και παρουσίασε χορούς από την Θεσσαλία.Πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο του ομίλου Κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη,στον Κύριο Δρακόπουλο Γιώργο,στην Κυρία Θωμαή Δροσάτου για την πρόσκληση να συμμετέχουμε και στα μέλη και φίλους της ομάδας που ήρθαν μαζί μας. Συμμετείχαν: Χρυσάνθη Ρούσσου Χρήστος Κυρίτσης Δήμητρα Μειμάρη Γιώργος Βρεττάρος Ελένη Σακελλάρη Σωτηρία Ακριβού Αθηνά Καφίρη Ανδρεας Φρικασές Φωτεινή Βλασσερού Βαγγέλης Σταυριανάκος Έρρικα Γκέβρου Γεωργία Κουτσούνη Εύη Καραβασίλη Μαίρη Βρεττάρου Ειρήνη Μελισσάκη Άννα Θεοδωρόζογλου Μάρτσια Μπάσιου Κατερίνα Αναγνωστοπούλου Ζωή Αποστολοπούλου Στυλιανή Στεφάνη Γεωργία Κουλούρη Στέλλα Σκαρνάβη Άννα Μίχα Νόπη Κοσμίδου Χαρίτα Σταθοπούλου Ρένα Δέτση Θεοδώρα Ανδριώτη Θεοδώρα Μέγγενη Δέσποινα Χατζημανώλη Μαρία Αργυράκη Αναστασία Φουρνάρη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος: Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Φωτογραφίες/Βίντεο Θωμάς Σκαρνάβης

1-6-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' θέλει να ευχαριστήσει την παραγωγή και όλους τους συντελεστές της εκπομπής ''ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ'' με την Ναταλία Δραγούμη & τον Μιχάλη Μαρίνο για την πρόσκληση να συμμετέχει σε αυτή την όμορφη βραδιά αφιερωμένη στον ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ,που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 1η Ιουνίου 22.00.Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά και να γνωρίσουμε μεγάλους και σπουδαίους ανθρώπους όπως τους : Γιοβάννα, Λάκη Χαλκιά, Νένα Βενετσάνου, Κώστα Θωμαΐδη, Καλλιόπη Βέττα, Δημήτρη Κανέλλο, Θοδωρή Καρέλλα, Πάνο Μπούσαλη, Νικό Καραγκιαούρη, το μουσικό σύνολο ''Ρωμιοσύνη'' , χορωδία του Παντείου Πανεπιστημίου,Άγγελο Αντωνόπουλο, Βερόνικα Αργέντζη, Ειρήνη Σταματίου και Νάστια Βραχάτη. Συμμετείχαν: Ελένη Σακελλάρη Χρυσάνθη Ρούσσου Βέρα Τσίχλη Ειρήνη Μελισσάκη Κατερίνα Αναγνωστοπούλου Δήμητρα Μειμάρη Άννα Μίχα Εύη Καραβασίλη Έρρικα Γκέβρου Βαγγέλης Σταυριανάκος Χρήστος Κυρίτσης Μαρίνα Boλανάκη Φανή Βλασσερού Γιώτα Βλασσερού Ρούλα Ακριβού Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος: Θεοδώρα Α.Χρυσαφογεώργου

16-5-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε στην εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης την Πέμπτη 16 Μα'ι'ου στο Πύργο Πετρέζα που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αγ.Εφραίμ.. !! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: Τον Οργανισμό Αγ. Εφραίμ & τον Κ. Γρηγόρη Νταραβάνογλου για την πρόσκληση Συμμετείχαν: Ελένη Σακελλάρη Δήμητρα Μειμάρη Ρούλα Ακριβού Ερμιόνη Ζώη Έρρικα Γκέβρου Άννα Μίχα Εύη Καραβασίλη Θεοδώρα Κίτσου Γεωργία Κουτσούνη Στέλλα Σκαρνάβη Μάρτσια Μπάσιου Ιωάννα Γεωργίου Θεοδώρα Μέγγενη Χρυσούλα Γκάνα Ειρήνη Μελισσάκη Αθηνά Καφίρη Γεωργία Κουλούρη Δέσποινα Χατζημανώλη Άννα Θειδωρόζογλου Κωνσταντίνα Πατιτάκη Λεωνίδας Καραμπαρμπάς Ελένη Παίζη Νίκος Λομπαρδής Κική Λομπαρδή Γιώργος Βρεττάρος Μαίρη Βρεττάρου Δημήτρης Παπαδάκης Μαρία Κουτσαντώνη Στάθης Λομπαρδής Στυλιανή Στεφανή Χρήστος Κυρίτσης Χαρίτα Σταθοπούλου Ρένα Δέτση Θεοδώρα Ανδριώτη Αναστασία Φουρνάρη Βαρβάρα Γιαχάνη Βαγγέλης Σταυριανάκος Ελένη Γκότση Δήμητρα Γεωργούλα Παρασκευή Τσούτη Στέλλα Βαξαλή Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος: Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Φωτογραφίες/Βίντεο Θωμάς Σκαρνάβης

27-4-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' συνόδευσε ως τιμητικό άγημα τον επιτάφιο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

19-4-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' μετά από πρόσκληση του Κέντρου Χορού Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ συμμετείχε στην εκδήλωση{{7η γιορτή χορού}} με χορούς από το ΒΑ Αιγαίο το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρικάλων.Πολλές ευχαριστίες στον Κύριο Βασίλη Γαλάνη και στο κέντρο χορού Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ και στους υπέροχους μουσικούς τη κυρία Σταυρούλα Δαλιάνη τον Κ.Άρη Ντίνα,τον Κ.Κώστα Δεδούση,τον Κ. Γιώργο Μαρινάκη,τον Κ.Κώστα Παπαδημητρίου,τον Κ.Γιώργο Ντίνα Συμμετείχαν από την ομάδα μας Ελένη Σακελλάρη- Ρούλα Ακρίβου-Αθηνά Καφίρη-Μάρτσια Μπάσιου-Θεοδώρα Κίτσιου-Δήμητρα Μειμάρη-Δέσποινα Χατζημανώλη-Θεοδώρα Μέγγενη-Κωνσταντίνα Πατητάκη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου(χοροδιδάσκαλος)

25-3-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε στην Παρέλαση για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.Στη συνέχεια στην πλατεία του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας οργάνωσε γλέντι για όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στην πόλη μας.Μικροί μεγάλοι ενωμένοι σε ένα κύκλο τιμήσαμε τους πεσόντες.Αγαπάμε ,δια δίδουμε και κρατάμε τον ελληνικό μας πολιτισμό. Ευχαριστούμε θερμά τον Πάτερ Νικόλαο για την πολύτιμη βοήθεια του. Η παραχώρηση των παραδοσιακών ενδυμασιών έγινε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Αρτέμιδος ''Ο Ξενοφών'' & Σύλλογος Θρακιωτών Παιανίας.... Βίντεο Θεόδωρος Λιόλιος Συμμετείχαν στην Παρέλαση Μάρτσια Μπάσιου ( σημαιοφόρος ) Ελένη Σακελλάρη Τούλα Μειμάρη Χρήστος Κυρίτσης Ανδρέας Φρικασές Φωτεινή Βλασσερού Παναγιώτα Βλασσερού Σωτηρία Ακριβού Γεωργία Κουτσούνη Γεωργία Κουλούρη Θεοδώρα Μέγγενη Μαρία Παναγιώτου Θεοδοσία Σερέτη Νόπη Κοσμίδου Θεοδώρα Μπουτσικάρη Θεοδώρα Ανδρίτσου Ιώαννα Τουτσίδη Ιωάννα Γεωργίου Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Α. Χρυσαφογεώργου

1-3-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος -Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' ΄έλαβε μέρος στην 1η μουσική εκδήλωση του Οργανισμού ''Αγ.Εφραίμ'' σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου 18.00 στο COZI CAFE... Συμμετείχαν Δημήτρης Παπαδάκης Χρήστος Κυρίτσης Λεωνίδας Καραμπαρμπάς Γιώργος Βρεττάρος Θωμάς Κερώσης Μαίρη Βρεττάρου Ερμιόνη Ζώη Εύη Καραβασίλη Κωνσταντίνα Πατιτάκη Χρυσούλα Γκάνα Μαρία Κουτσαντώνη Γεωργία Κουλούρη Γεωργία Κουτσούνη Δήμητρα Μειμάρη Άννα Μίχα Αθηνά Καφίρη Μαρία Αργυράκη Μαρία Παναγιώτου Στέλλα Σκαρνάβη Μαρίνα Βογιατζόγλου Ρούλα Ακριβού Φωτεινή Βλασσερού Παναγιώτα Βλασσερού Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Φωτογραφίες/Βίντεο Θωμάς Σκαρνάβης

24-2-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' συμμετείχε μετά από πρόσκληση της ομάδας μαμάδων Αρτέμιδος και έδωσε χρώμα παράδοσης στην εκδήλωση. Συμμετείχαν Μάρτσια Μπασιου Μαρία Αργυράκη Γεωργία Κουτσούνη Άννα Μίχα Φωτεινή Βλασσερού Παναγιώτα Βλασσερού Αθηνά Καφίρη Σωτηρία Ακριβού Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Φωτογραφίες Βίντεο Μαρίνα

6-2-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' μετά από πρόσκληση του ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων συμμετείχε στην εκδήλωση ''Μεγάλη γιορτή του Ομίλου'' τη Τετάρτη 6 Φλεβάρη 19.00 στο Δημαρχείο Νίκαιας παρουσιάσε χορούς από τη Μ.Ασία και Καππαδοκία. Πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο του Ομίλου Κύριο Μαρωνίτη και τη Κυρία Θωμαή Δροσάτου. Συμμετείχαν: Ελένη Σακελλάρη Γιώργος Βρεττάρος Μαίρη Βρεττάρου Γεωργία Κουλούρη Δήμητρα Μειμάρη Ρούλα Ακριβού Γεωργία Κουτσούνη Αθηνά Καφίρη Θεοδώρα Μέγγενη Στέλλα Σκαρνάβη Στυλιανή Στεφανή Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Α. Χρυσαφογεώργου Φωτογράφος Θωμάς Σκαρνάβης Παραχωρήθηκαν οι παραδοσιακές ενδυμασίες της Κύμης από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Αρτέμιδος ''Ο Ξενοφών'' και τον ευχαριστούμε.

2.2.19
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2.2.19 η κοπή πίτας της ομάδας μας στην αίθουσα της Τοπικής Οργάνωσης Αρτέμιδος ΝΔ όπου φιλοξενείτε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πατέρα Νικόλαο που μας ευλόγησε την πίτα μας αλλά & τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Αρτέμιδος ΝΔ Κύριο Ανδρέα Βλάχο,την υπεύθυνη γυναικών Κυρία Νικολίτσα Μπουρδοπούλου και τον Κύριο Ιωάννη Παραχεράκη που παρευρέθηκαν επίσης τη κυρία Ειρήνη Μελισσάκη για τη διακόσμηση του χώρου βεβαίως και όλες τις γυναίκες μέλη της ομάδας μας για τα υπέροχα εδέσματα που είχαμε στο μπουφέ μας,τον Κύριο Θωμά Σκαρνάβη (φωτογράφο μας) και όλα τα μέλη της ομάδας μας που βοήθησαν και να ευχηθούμε σε όλους καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία και χαρά!! Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη .
20-1-19

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' μετά από πρόσκληση του ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων συμμετείχε στην εκδήλωση {{Καλωσόρισμα του 2019 στη Χαλκίδα}} με χορούς από τη Θεσσαλία τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο ΔΑΚ Χαλκίδας Μελίνα Μερκούρη.Πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο του ομίλου Κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη και στην Κυρία Θωμαή Δροσάτου και στους φίλους της ομάδας που ήρθαν μαζί μας.Συμμετείχαν από την ομάδα μας 29 χορευτές : Χρήστος Κυρίτσης-Μανώλης Σαρρής-Θωμάς Κερώσης-Ανδρέας Φρικασές - Ελένη Σακελλάρη-Ελένη Παίζη Σωτηρία Ακριβού-Δήμητρα Μειμάρη-Αθηνά Καφίρη-Γεωργία Κουτσούνη-Φωτεινή Βλασσερού-Παναγιώτα Βλασσερού-Μαρία Αργυράκη-Κυριακή Δρίτσα-Άννα Νικολάου-Μάρτσια Μπάσιου-Γεωργία Κουλούρη-Έρρικα Γκέβρου-Χρύσα Μπρέντα-Θεοδοσία Σερέτη-Άννα Θεοδωρόζογλου-Θεοδώρα Μέγγενη-Στέλλα Σκαρνάβη-Άννα Μίχα-Ειρήνη Μελισσάκη-Ευδοκία Μπαξεβάνη-Στυλιανή Στεφάνη-Θεοδώρα Κίτσου- Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος : Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου φωτογράφος Θωμάς Σκαρνάβης

30-11-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' ευχαριστεί τον Προέδρο του ομίλου Unesco Κ.Ιωάννη Μαρωνίτη και τη κυρίας Θωμαή Δροσάτου για την πρόσκληση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μερόπειον γηροκομείο σας ευχαριστούμε για τη τιμή.Συμμετείχαν Μάρτσια Μπάσιου Θεοδώρα Μέγγενη Αθηνά Καφίρη Μαρία Κουτσαντώνη Κωνσταντίνα Παττιτάκη Γεωργία Κουλούρη Στυλιανή Στεφάνη Άννα Θεοδωρόζογλου Ελένη Σακελλάρη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

27-10-18

6 Χρόνια Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος -Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ''

3-10-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από τον Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO κύριο Ιωάννη Μαρονίτη και την κυρία Θωμαή Δροσάτου όπου ευχαριστούμε θερμά στην εκδήλωση TAKE ME HOME για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Συμμετείχαν : Σωτηρία Ακρίβου Αθηνά Καφίρη Δήμητρα Μειμάρη Φωτεινή Βλασσερού Παναγιώτα Βλασσερου Γεωργία Κουτσούνη Ευδοκία Μπαξεβάνη Μάρτσια Μπάσιου Σοφία Καρκούλια Θεοδώρα Μέγγενη Ειρήνη Μελισσάκη Γεωργία Κουλούρη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος : Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Ευχαριστούμε επίσης για την μεταφορά με πούλμαν τον Κύριο Ραφαήλ Μειμάρη καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό ''Ο Ξενοφών'' για την παραχώρηση των παραδοσιακών ενδυμασιων και για τις φωτογραφίες το μέλος της ομάδας μας Άννα Θεοδωρόζογλου.

16-9-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ''υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου Πελοποννησίων Λαυρίου για της Άλωση της Τρίπολης.. Συμμετείχαν Φωτεινή Βλασσερού Παναγιώτα Βλασσερού Σωτηρία Ακρίβου Δήμητρα Μειμάρη Μάρτσια Μπάσιου Θεοδώρα Μέγγενη Αθηνά Καφίρη Άννα Θεοδωρόζογλου Ειρήνη Μελισσάκη Ευδοκία Μπαξεβάνη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου.

31-8-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ - Πατώ'' υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε στο 2ο φεστιβάλ '' Πολιτισμός των 5 Ηπείρων '' που διοργανώνει ο 'Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων στο άλσος Βεΐκου την Παρασκευή 31 Αυγούστου 20.00... Συμμετείχαν: -Σωτηρία Ακριβού -Αθηνά Καφίρη -Χρύσα Τσέλιου -Κωνσταντίνα Πριτσιβέλη -Δήμητρα Μειμάρη -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου -Μάρτσια Μπάσιου -Στέλλα Σκαρνάβη -Θεοδώρα Μέγγενη -Άννα Θεοδωρόζογλου -Ιωάννα Γεωργίου -Χριστίνα Κωνσταντοπούλου -Ελένη Σακελλάρη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος : Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

17-7-18

Τρίτη 17 Ιουλίου 21.00 στο προαύλιο χώρο του ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας,η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''ΩΘΩ-ΠΑΤΩ'' υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε στο χορευτικό αντάμωμα για τον εορτασμό της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Μαρίνης.Συμμετείχαν : -Ρούλα Ακριβού -Δήμητρα Με'ι'μάρη -Φανή Βλασσερού -Γιώτα Βλασσερού -Ειρήνη Μελισσάκη -Μάρτσια Μπάσιου -Στέλλα Σκαρνάβη -Γεωργία Κουλούρη -Θεοδώρα Μέγγενη -Άννα Θεοδωρόζογλου -Έρρικα Γκέβρου -Ελένη Γκότση -Ευδοκία Μπαξεβάνη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Ευχαριστούμε θερμά για τα σκηνικά τη Βάσω Δελημάνη ,Ειρήνη Μελισσάκη & Γεωργία Κουλούρη ,εκφωνήτριες Μαρίνα Βογιατζόγλου & Γεωργία Κουτσούνη,φωτογραφίες βίντεο -Νεκτάριος Ζουριδάκης -Μανώλης Σαρρής -Ηλίας Ηλιόπουλος - Θωμάς Σκαρνάβης

7-7-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης & Παιδική Παραδοσιακή Χορευτική Ομάδα Σπάτων ''Τα Ερχιοτάκια'' συμμετείχαν στο Μοραΐτικο γλέντι που διοργάνωσε η Ένωση Πελοποννησίων ''Ο Μοριάς'' .Συμμετείχαν: Ρούλα Ακριβού Δήμητρα Με'ι΄μάρη Φωτεινή Βλασσερού Παναγιώτα Βλασσερού Δημήτρης Παπαδάκης Μανώλης Σαρρής Γιώργος Τσούγγος Στέλλα Σκαρνάβη Ειρήνη Μελισσάκη Ελένη Γκότση Μαρίνα Βογιατζόγλου Άννα Νικολάου Κυριακή Δρίτσα Ασπασία Τσιμπίδη Ευδοκία Μπαξεβάνη Θεοδώρα Μέγγενη Γεωργία Κουλούρη Ελένη Λουκά Νίκη Μαρία Αργυράκη Μαρία Κουτσαντώνη Άννα Θεοδωρόζολου Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου φωτογραφίες Ηλίας Ηλιόπουλος - Νεκτάριος Ζουριδάκης παραχώρηση παραδοσιακών ενδυμασιών 'Ένωση Πελοποννησίων Αρτέμιδος ''Ο Μοριάς'' & σύλλογος Πελοποννησίων Λαυρίου

2-7-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης όπως και πέρσι έτσι και φέτος πλαισίωσε χορευτικά την Παραδοσιακή μικτή Χορωδία ''Η Μελωδική Κιβωτός'' στη Χορωδιακή συνάντηση που έγινε τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σπάτων.Το θέμα της εκδήλωσης ''Το πανηγύρι στα Σπάτα τα παλαιά χρόνια'' Συμμετέιχαν -Ρούλα Ακριβού -Τούλα Μειμάρη -Ελένη Σακελλαρη -Μάρτσια Μπάσιου -Θεοδώρα Μέγγενη -Ευδοκία Μπαξεβάλη -Στέλλα Σκαρνάβη -Ειρήνη Μελισσάκη -Γεωργία Κουλούρη Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη -Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου Φωτογράφος Νεκταάριος Ζουριδάκης Διακόσμηση Ειρήνη Μελισσάκη

1-5-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Αναβαση συμμετείχε στη γιορτή της Πρωτομαγιάς στο σύλλογο Γαλλήνης και ευχαριστούμε για την πρόσκληση του να χορέψουμε σε αυτή την ωραία εκδήλωση Συμμετείχαν: Δημήτρης Παπαδάκης Μανώλης Σαρρής Θωμάς Κερώσης Σωτηρία Ακριβού Γεωργία Κουτσούνη Αθηνά Καφίρη Μαρία Κουτσαντώνη Φανή Βλασσερού Μαρία Μάνεση Κυριακή Δρίτσα Δέσποινα Βογιατζόγλου Μαρίνα Βογιατζόγλου Άννα Νικολάου Μαρία Αργυράκη Χριστίνα Καλλίδου Γεωργία Κουλούρη Μαρία Παναγιώτου Θεοδώρα Μέγγενη Όλγα Ναζαρένκο Ειρήνη Μελισσάκη Χρύσα Μπρέντα Άννα Θεοδωρόζογλου Ελένη Γκότση παρευρέθηκαν τα μέλη : Θεοδώρα Κίτσου Αναστασία Παπαιωάννου Ακριβή Λακριντή Ευδοκία Μπαξεβάνη Ανδρέας Φρικασές Περικλής Ρουσάκης Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη Φωτογραφικό υλικό : Νεκτάριος Ζουριδάκης Χοροδιδάσκαλος Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου

1-4-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε σε Διεθνή Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Βουλγαρία 1/ 4/18. Παραδοσιακές ενδυμασίες : Γεωργία Μπογέα Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη

25-3-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος - Σπάτων ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε στην παρέλαση της Εθνικής επετείου 25η Μαρτίου. Συμμετείχαν: -Φανή Βλασερού (σημαιοφόρος) -Μάρτσια Μπάσιου (Παραστάτης) - Δέσποινα Χατζημανώλη ( Παραστάτης ) -Χρύσα Τσέλιου -Σωτηρία Ακριβού - Αθηνά Καφίρη - Ελένη Σακελλάρη -Γεωργία Κουτσούνη -Χριστίνα Κωνσταντοπούλου -Βιργινία Βράκα -Δήμητρα Με'ι'μάρη -Ειρήνη Μελισσάκη -Κωνσταντίνος Πατρικιάνος -Δανάη Ψάλλα -Σοφία Καφίρη -Χαράλαμπος Γώγος -Σουλτάνα Θεοδοσίου -Ειρήνη Μακρή -Ιωάννα Γεωργίου -Κατερίνα Αγγελή -Κατερίνα Ψάλλα -Χρύσα Μπρέντα -Γιώτα Βλασερού -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου -Δημήτρης Παπαδάκης -Θεοδώρα Μέγγενη -Άννα Θεοδωρόζολου -Γεωργία Κουλούρη -Όλγα Ναζαρένκο Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη

9-3-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε στην εκδήλωση Μαμάδων Αρτέμιδος στα Δελφίνια. Συμμετείχαν: Μάρτσια Μπάσιου Φωτεινή Βλασερού Δέσποινα Χατζημανώλη Ρούλα Ακριβού Άννα Νικολάου Παναγιώτα Βλασερού Ειρήνη Μελισσάκη Γεωργία Κουτσούνη Κυριακή Δρίτσα Μαρίνα Βογιατζόγλου Μαρία Αργυράκη Ιωάννα Πάντζαλη Βίκυ Πάντζαλη χοροδιδάσκαλος: Θεοδώρα Α. Χρυσαφογεώργου

18-2-18

Η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος ''Ωθώ-Πατώ'' υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης συμμετείχε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου αναβιώνοντας το Ηπειρώτικο έθιμο του χορού της νύφης(λυποθυμιάρικο) συμμετείχαν : -Όλγα Ναζαρένκο(νύφη) -Θεοδώρα Χρυσαφογεώργου(γαμπρός) -Γεωργία Κουτσούνη(μπαμπάς γαμπρού) -Άννα Θεοδωρόζογλου(μαμά γαμπρού) -Θεοδώρα Μέγγενη(μαμά νύφης) -Ιωάννα Γεωργίου(κουμπάρα) -Χρύσα Τσέλιου(συμβολαιογράφος) -Κωνσταντίνος (παππάς) -Δήμητρα Μειμάρη -Σωτηρία Ακριβού -Αναστασία Βουσβούνη -Κωνσταντίνα Πριτσιβέλη -Ιωάννα Πάντζαλη -Βασιλική Πάντζαλη -Ειρήνη Μελισσάκη -Μανώλης Σαρρής -Κατερίνα Αγγελή -Βιργινία Βράκα φωτογράφοι : Αγγελική Νίτη-Βασίλης Ζήσης - Νίκη Παπαδάκη

14-11-17

5 Χρόνια Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων ''Ωθώ- Πατώ'' & Ουζάκι του Συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασης Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη

28-10-17

η Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος-Σπάτων '' Ωθώ - Πατώ '΄ υπό την αιγίδα του συλλόγου Αρτέμιδος Ανάβασις έλαβε μέρος και τίμησε τους πεσόντες του '40 στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου . Εκπρόσωπος ομάδας : Ελένη Σακελλάρη

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!